Mia Marcinko

Abeidserfaring

Empefire Reklamebyrå - Grafisk designer
Juni 2015 - Nåværende 

Jeg har variert mellom å jobbe på produksjon av kundeaviser for XXL og Power Norden, og å jobbe på designavdelingen med kunder som Kirkens Nødhjelp, Montér og Glasmagasinet.
 

JCP Ignite - freelance Grafisk designer
Mars 2014 - Juni 2015

Jeg jobbet som fast freelancer hos JCP hvor jeg fikk mye erfaring med layout til presentasjoner, rådgivning på visuelt innhold, visuell identitet,
event-design og dekor. 
 

Estate Media - Grafisk designer
Nov 2012 - Mars 2014

Som grafisk designer hos Estate Media jobbet jeg med ulike bedrifter innen næringseiendombransjen, med alt fra annonser og web til prospekt. Jeg fikk gleden av å redesigne magasinet Estate og fungerte videre som Art Director for magasinet.
 

Utdanning

B.A. of Arts (Graphic Design), Southampton Solent University
Aug. 2011 - Juni 2012

Jeg lærte å jobbe selvstendig og strukturert med omfangsrike prosjekter, samt å stole på min egen dømmekraft og å utforske på egenhånd.
 

Grafisk design, Norges Kreative Fagskole
Aug. 2009 - Juni 2011

Utdanningen ga meg både en praktisk og teoretisk tilnærming. Jeg lærte å bygge alle prosjekt rundt konsept med markedsføring, sosiologi og metodelære i bunn, og hvordan design er mye mer enn hva øyet ser.
 

Engelsk årsstudium, Universitetet i Stavanger
Aug. 2008 - Juni 2009

Jeg valgte å studere engelsk ett år da jeg er glad i språk og ønsket en elementær innføring i språk- og litteraturvitenskapelige begreper og termer, og tenkte at økt kunnskap i faget uansett kom til gode senere i livet.
 

Medier og kommunikasjon, Ole Vig Videregående skole
Aug. 2005 - Juni 2008

Jeg var tidlig interessert i kommunikasjon, journalistikk og medieproduksjon. Jeg fikk en stor forståelse for medienes makt, markedsføring og samtidig lærte jeg det tekniske og konseptuelle ved design og fotografi.
blue.png

Kontakt

 
 

M.  -  miamarcinko@gmail.com

T.  -  991 52 171

 
yellow.png